073-696 15 04
Mån - Tor9 - 17
Fre9- 15
Lör-SönStängt
el enl ök
Djupdalsvägen 25, Sollentuna Hitta hit

Finansiering

HUR SKA KÖPET FINANSIERAS

Hur köpet av en ny bil ska finansieras är ofta en stor och avgörande fråga. Våra samarbetspartners är noggrant utvalda för att hjälpa dig som kund på bästa möjliga sätt att göra en så bra affär som möjligt.

När vi hjälper dig att räkna på en finansiering så tänker vi inte bara på en låg månadskostnad utan ett lån som är hållbart på längre sikt!

Långsiktigt tänkande är en av våra grunder och vi månar om dig som kund och vi vill göra affär med dig inte bara idag utan även i framtiden.
Tillsammans med Santander och DNB ser vi till att du får ett tryggt billån med en förmånlig ränta.
Santander är en av världens största banker och är ledande i Europa på finansiering av fordon.
DNB är en av de ledande nordiska aktörerna inom bank, finans och försäkring.
Ett billån är anpassat efter dig och din bil. Du lämnar bilen som säkerhet och betalar av i takt med att värdet på den minskar. Det gör billånet billigare än ett så kallat blancolån eller att låna på din bostad, då finns risken att du betalar av bilen långt efter att du bytt bil.

Med ett billån från Santander får du en månadskostnad som passar dig och du kan amortera extra, förlänga eller förkorta lånetiden när du vill utan kostnad. Låneskydd ingår de första månaderna, vilket gör att du slipper betala ditt billån om du skulle bli av med jobbet eller bli sjuk.

Våra partners